Retur: Sänd tillbaka varan i oförändrat skick, gärna i originalförpackningen. Returnera samtliga delar, även om de skulle vara trasiga. Vi står för returfrakten. Kontakta oss gärna för returadress eller mer info.

Returkostnader: Retur är gratis för alla beställningar som betalas via PayPal, Annars du som kund ansvarar för returkostnader.

Bytesrätt: Vill du byta en vara, exempelvis till en annan produkt eller färg gör du det enkelt genom att returnera varan till oss och beställa en ny på VSmycken.se. Vi har alltså ingen bytesprocess. Vi ber dig därför att inte ange önskemål om byte i returpaketet, den önskade varan kan vara slutsåld när ditt paket kommer fram till oss.

När vi har kontrollerat och godkänt din retur, återbetalas summan av de returnerade varorna till ditt bankkonto inom 5 arbetsdagar. Vi för inte automatiskt över pengarna till din nästa beställning, så du behöver inte vänta på att returen registreras, utan kan betala den nya beställningen som vanligt.


Återbetalning: Sker så snart ångermeddelande/retur mottagits återbetalar vi till ditt bankkonto inom 1-5 arbetsdagar.


Reklamationer: Har du fått felaktiga varor eller blivit felexpedierad så ber vi dig att kontakta kundservice.


Ångerrätt: Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att orderbekräftelse och varor mottagits. Det gör du genom att inom ångerfristen (14 dagar) lämna eller sända oss ett meddelande om att du önskar utnyttja ångerrätten och sända tillbaka varan. Du kan även ångra ditt köp om en/flera varor får nytt leveransbesked. Kontakta i så fall kundtjänst.

Om du har några funderingar eller något som du vill ha hjälp med så tveka inte att Kontakta oss.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi använder cookies för den bästa möjliga upplevelse. Accept = godkänner du cookies.