Vissa kan tycka
att det är konstigt att vi säljer
smycken av hög kvalitet
till låga priser!!
jämfört med andra företag.

Det är faktiskt inte konstigt alls om du känner till den verkliga och ärliga orsaken.

Den verkliga anledningen är att andra företag mestadels är stora kapitalistiska företag som har ett stort antal anställda, butiker, lager etc.
Därför är kostnaderna för dessa företag riktigt höga, och därför måste dessa företag lägga till en hög vinstmarginal för att täcka sina höga kostnader och öka vinsten, och glöm inte deras höga marknadsförings- och reklamkostnaderna som ökar berömmelsen för dessa företag.
Alla kostnader täcks av produkternas vinstmarginal.

VSmycken är bara ett litet företag som startades av en kvinna och hennes kärleksfulla make med passion för smycken samt en dröm om att bli ekonomiskt oberoende och driva ett välkänt smyckesföretag någon dag.

Våra finansiella intäkter beror inte på vinsten från VSmycken, utan vi är anställda i andra företag och arbetar för att uppnå drömmen om VSmycken på vår fritid.

Vi har inte heller några anställda i VSmycken och utför alla uppgifter helt själva, få in produkter, fotografering, klassificering, lagring, webbdesign och programmering, orderuppföljning, förpackning för transport, kundservice, sociala medier och marknadsföring. Allt arbete utan undantag utförs av oss två, för att kunna spara kostnader så att vi kan erbjuda våra produkter till konkurrenskraftiga priser med en liten vinstmarginal.

Så snälla dra nytta av detta och köp våra billiga produkter, stöd och rekommendera oss till dina vänner. Tack från hjärtat.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi använder cookies för den bästa möjliga upplevelse. Accept = godkänner du cookies.